Evidensbaserad coaching

I förra veckan lyssnade jag på ett webinar med Po Lindvall om Evidensbaserad coaching. Det kändes nyttigt att bil påmind om hur viktigt det är att jag ser till att kvalitetssäkra min coaching. När jag använder ett verktyg vill jag ha reflekterat över vad syftet är, varför jag väljer att använda just verktyget. Min kunskap ska vara baserad på forskning och vetenskap samt mina beprövade erfarenheter. Det är viktigt att jag kritiskt granskar min verksamhet med jämna mellanrum. För mig är det viktigt att ge personen jag coachar allt jag har. Jag vill att du ska lämna vårt samtal med ny energi och känna att en förändring är möjlig.

Vad tycker du är viktigt när du vänder dig till en coach? Vad är det som gör att du väljer just den coachen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *