Om Jenny Coaching

Jag som driver Jenny Coaching AB i Stockholm heter Jenny Strand. Mitt motto är att allt jag vill är möjligt. Det har jag levt med och haft framför ögonen sen år 1998. Ett intresse för ledarskap och personlig utveckling har gjort att jag har slukat så mycket teori jag kunnat varvat med praktiska övningar, speciellt de senaste åren med fokus på coaching och mental träning. Jag är certifierad Verksamhets- och Ledarskapscoach samt diplomerad Stresscoach. Dessutom har jag en licens som mental tränare. 

För mig är balans mellan arbete och avkoppling viktigt. Avkoppling för mig är långpromenader och yoga. Jag ser människans välmående som en helhet. Med det menar jag att se till att ha en bra balans mellan träning, vila, kost och sömn. En måttstock för mig om jag har balans är att jag har kontakt med min kreativitet. Arbetar jag för hårt försvinner mina idéer. Mitt intresse för personlig utveckling är stort, hur kan jag utvecklas vidare? 

Jenny Coaching stöttar företag med att förbättra sitt resultat. Coaching skapar kraft i organisationen. Företag drivs av människor. Människor har en enorm kapacitet inom sig. Coaching är ett bra komplement till ledarskapsutbildningar. Det är viktigt att alla arbetar åt samma håll även om man har olika ansvarsområden. En mentor kan vara en trygghet för en junior person.

Ta del av våra tips för dig som vill bli chef; Ingenjörer som är chefer: ”Här är 42 råd om du vill bli chef” | Ingenjören (ingenjoren.se) 

Fler artiklar från Sveriges Ingenjörer där jag medverkat, Sju knep som hjälper dig till nästa kliv i karriären | Ingenjören (ingenjoren.se) och 39 råd när du är ny som chef – utbilda dig, lär känna teamet och rekrytera rätt | Ingenjören (ingenjoren.se) 

Min yrkeserfarenhet är bred, från tillverkningsindustrin som montör på Volvo till  Civilingenjör inom samhällsbyggnad. Min erfarenhet av chef- och ledarskap är lång och varierad. Det jag tyckte bäst om i chefsrollen var när jag lyckades få medarbetare att växa.  Jag får energi av att hjälpa andra människor att lyckas!

Är ni intresserade av att utveckla er organisation ring mig på 072-322 50 00 så pratar vi vidare! Alternativt maila till kontakt@jennycoaching.se

När du kontaktar mig behandlar jag dina kontaktuppgifter i enlighet med GDPR.

Omdömen

Jag och Jenny klickade väldigt bra väldigt snabbt och jag kände mig genast helt trygg med att uttrycka saker för henne och att vi verkligen blev ett team i min personliga utveckling.

Sebastian

Jättebra, lättsamt men ändå proffsigt. Jag känner att Jenny verkligen lyssnade på mig och kom med bra input som jag fick fundera över sedan. Jag har fått en hel del att reflektera över och en del har redan resulterat i åtgärder som fört mig närmare mitt slutmål.

Sara

Bra samarbete, ställde mycket frågor som ”hjälpte mig att tänka”.

Märta

Organisationsnummer 559357-6324   Företaget är registrerat för F-skatt