Jag ångrar inget

Ju äldre jag blir, desto fortare känns det som mitt liv går. Tiden som jag har kvar i livet minskar. När jag har något som gnager och känns fel vill jag göra något åt det. Jag har bestämt mig för att när jag på ålderdomens höst sitter och tänker tillbaka på mitt liv, vill jag känna att jag gjort det jag har velat. Att jag har uppfyllt mina drömmar och gjort förändringar till något bättre. Hittills har jag levt så. Jag har testat, provat och vågat. Det har inneburit att jag sällan valt den lätta vägen. Men vad jag har vuxit som människa.

Om du tar ett måttband, klipper av det vid den ålder du tror att du kommer att dö. Den biten tex 1 till 85 är hela ditt liv. Ta nu och markera din ålder, klipp av. Biten från din nuvarande ålder till din troliga död, det är den biten du har kvar av ditt liv. Vad vill du att den sista biten ska innehålla?

Vad har du som du vill göra eller ändra på? När tänker du sätta igång?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *