Ledarskap hund och medarbetare

2021-11-27 Idag funderade jag på likheten i mitt ledarskap mellan min hund, Xonic och mina medarbetare. Om jag blir stressad, blir Xonic stressad. Om jag som chef är stressad, stressar jag mina medarbetare. Om jag visar Xonic respekt bygger vi upp ett förtroende för varandra, vi växer i varandras ögon. Visar jag mina medarbetare respekt, bygger vi också upp ett förtroende för varandra. Om jag är tydlig och konsekvent mot Xonic blir han trygg. På samma sätt skapar det trygghet för mina medarbetare. Genom att stötta Xonic i hans utmaningar ger jag honom bra förutsättningar. På samma sätt ger jag mina medarbetare bra förutsättningar när jag stöttar dem.

Hur hanterar du din stress? Hur bygger du upp förtroendet med dina medarbetare? Hur stöttar du dina medarbetare? Vilka styrkor har du som chef?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *