Jag har alltid ett val

2021-10-16 Jag försöker leva efter att släppa, eller acceptera det jag inte kan påverka. Det kan också vara så att jag just nu behöver acceptera att vissa saker är så här, men att jag vet att jag kommer att ändra på dem när rätt tid är inne. Det finns mycket jag kan påverka och jag har alltid ett val.

Jag har länge haft inställningen att jag alltid har ett val. Ibland kan det handla om att välja mellan pest eller kolera. Däremot är det ganska nytt för mig att bara fokusera på det jag kan påverka. Tidigare kände jag en hel del frustration över saker jag inte kunde påverka. När jag bestämde mig för att endast fokusera på det jag kan påverka insåg jag att jag hittade många fler möjligheter. Det tänket har öppnat upp mitt sinne. Det känns mycket bättre att känna att jag väljer själv. Jag bestämmer faktiskt själv med den inställningen att allt kommer att bli bra.

Hur hanterar du det du inte kan påverka? Vilka val behöver du göra? Vad fokuserar du på?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *