Ändra livsstil

2021-09-10 Det var en gång två kvinnor, Greta och Sonja som satt och pratade. Ett återkommande ämne från Greta var en klagan på trötthet och ont i kroppen. Hennes chef hade skickat henne till företagshälsovården.  Hon gillade soffmys, goda bakverk gärna med vin och ett par cigaretter till. ”Jag kanske lever lite osunt, men min chef borde slappna av lite!” sa Greta, ”och jag måste ju få unna mig något också”. Detta var som sagt ett återkommande tema. Sonja kunde till slut inte hålla sig och sa ”Pensionssparar du?” Greta tystnade och tittade förvånat upp, ”Ja, det gör jag”. ”Varför då?” sa Sonja. Det blev början på en ny livsstil för Greta.

Vad förnekar du? Vad vill du förbättra? Hur tar du hand om dig själv?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *