Förändringar

Förändring innebär många gånger att tvingas gå utanför sin comfortzon. Hur påverkas du av förändringar?

Förändringar tycker jag kan kännas läskiga och jobbiga, men samtidigt en spännande, positiv kittlande känsla i magen. Ibland är en förändring inte självvald. Då går jag igenom vilka alternativ jag har, reflekterar över alternativen och väljer sen det alternativ som känns bäst. På så sätt gör jag förändringen till självvald. Ibland kan jag få för mig att det är lättare om jag har valt att förändra själv. Egentligen finns det bara självvalda förändringar eftersom jag alltid har ett val hur jag väljer att förhålla mig till det som händer. Förhoppningsvis innebär förändringen att jag växer som människa. Vad tänker du kring förändringar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *